Brukes ofte ved øre og bihulebetennelser, ørevoks, væske, dott i øret, øresus mm

Ørelys eller otopati som det kalles på fagspråket, er basert på urgammel legevitenskap. Historiske fakta viser at tilsvarende metoder ble brukt bl.a. av Hopi-indianerne og kineserne. Ørelys er en enkel og forebyggende øre pleie, overlevert fra tidligere kulturer til moderne mennesker. Noen forbinder ørelys med øre problemer, ettersom mange er blitt hjulpet med problemer av kronisk art. Men også du som ikke er plaget med ørebetennelser, bihulebetennelser, ulyder i øret eller trykkproblemer, bør prøve. Ørelysbehandling er en behagelig, avslappende opplevelse, og en ypperlig form for øre hygiene.
Dersom stor produksjon av ørevoks er et problem for deg, er ørelys å anbefale.
Mange opplever også mindre ørevondt når de er i fly, etter bruk av ørelys.

Har du «ørebarn» kan dette være redningen som hjelper dere gjennom neste forkjølelses sesong

Øret er i utgangspunktet selvrensende. Hud celler fra øregangen beveger seg utover og blander seg med fett som produseres i vokskjertlene. Dette føres ut av øret i form av ørevoks. Når dette selvrensende systemet ikke fungerer perfekt, kan det danne seg en «propp» av ørevoks, som kan skape problemer dersom den ikke fjernes. Bruk av bomullsspinner og lignende kan skade den tynne huden i øregangen og skyve voksen lenger innover.

 

Kundeomtale

Jeg slet med nedsatt hørsel og dotter i ørene i 2 mnd, etter en ørebetennelse. Via ei venninne som hadde fått hjelp hos Arena Helse, fikk jeg høre om ørelys. Etter to behandlinger var dottene borte og jeg kunne igjen høre normalt. Takk for hyggelig og rask hjelp. Mvh Ingrid  

Ørelys

 

Vi selger ørelys, øreolje og nese spray fra kvalitets produsenten Otosan. Vi sender gjerne

 

Share This: