Naturlig behandling uten bivirkninger

Registrert og godkjent Homeopat MNHL

Homeopati er en medisinsk behandling som kan hjelpe deg til bedre helse. Medisinen jobber med immunforsvaret og kan reparere det som er ute av balanse og har blitt sykt. Alt som kroppen har gjort sykt (det er vårt eget immunforsvar som blir svakt og slipper sykdom til) kan kroppen stimuleres til å reparere igjen også. Homeopati hjelper til i denne reparasjonen, den kan styrke immunforsvaret og dytte kroppen igang i riktig retning. Dette kan skje via naturlige prosesser i kroppen vår.

Bor du langt unna? Bestill en telefon time hos vår homeopat tlf 950 33 110

Det er fullt mulig å bruke homeopati side om side med vanlig legemedisin.
Både homeopatisk medisin og legemedisin er nyttige midler ved bekjempelse av sykdom i dagens samfunn. Det ene utelukker ikke det andre. Man tar det beste fra begge sider og velger det som til enhver tid er best for deg. For å kunne behandles med homeopati trenger man ikke en diagnose. Behandlingen bruker symptomer som grunnlag for å finne riktig medisin. Mange av pasientene oppsøker oss nettopp på grunn av dette. De har ofte vært hos lege uten å ha funnet ut hva som feiler de.

Homeopatisk behandling kan stimulere kroppens egen evne til å lege seg

Kroppen har en naturlig evne til å helbrede seg selv. Eksempler på dette ser vi når man får tilbake overskudd og arbeidslyst etter søvn og hvile, når forkjølelse, influensa og øreverk går over av seg selv, og når en hudskade gror uten ytre tiltak. Dette er tegn på kroppens iboende evne til å gjenopprette og gjenskape indre orden og harmoni. Homeopati er en behandlingsform som kan benytte denne evnen.

Hvilke sykdommer og  plager kan behandles med homeopati

Gjennom å stimulere kroppen på et grunnleggende nivå, vil medisinen kunne virke på mange forskjellige sykdommer og plager. Alt som kroppen har gjort sykt (se ovenfor) kan kroppen også stimuleres til å reparere igjen. I utgangspunktet kan man behandle de fleste plager med homeopati. Mennesker i alle aldre kan bruke homeopati. Både gravide, spebarn og eldre kan trygt bruke medisinene. Barn er en gruppe som ofte behandles med homeopati, fordi de har et aktivt og mer dynamisk immunforsvar.

Hva menes med en helhetlig og individuell behandlingsform

Homeopati er en helhetlig behandlingsform. Alle pasientens symptomer inklu­deres, og målet med behandlingen er ikke bare å fjerne de lokale sykdomssymptomene, men å prøve å fjerne årsaken til sykdommen og gjenopprette god helse. Vi ser på både de fysiske og psykiske symptomene. Homeopati er en individuell behandlingsform.  Vi ser på hvordan din sykdom er for deg og hvordan du opplever den.

Homeopatiske medisiner er laget av naturlige stoffer

Homeopatiske medisiner selges via apotek. Man kan få resept av homeopaten sin.
Medisinene er laget av naturlige stoffer og er derfor uten farlige bivirkninger. De fleste homeopatiske medisiner er av botanisk eller mineralsk opprinnelse. Noen kan raskt kjenne at det skjer ting i kroppen, etter inntak av homeopatiske midler (etter noen minutter på akutte ting) mens andre ikke merker noe før det har gått dager og kanskje uker. Det er kroppen din som avgjør hvor raskt den klarer å stimuleres.

Homeopati kan brukes av alle og benyttes ofte ved:

 • Allergi, eksem og astma, hos både voksne og barn
 • Fordøyelsesplager, smerter, diarre og forstoppelse
 • Migrene og hodepine
 • Lite energi og tiltaksløshet
 • Muskel smerter, fibromyalgi og gikt
 • PMS, mens smerter, store blødninger og ustabil mens
 • Psykiske plager som angst, depresjon og uro
 • Øvre luftveisinfeksjoner og halsbetennelser
 • Bihulebetennelser, bronkitt og lungebetennelser
 • Urinveisinfeksjon og prostatitt
 • Ufrivillig barnløshet og plager under svangerskap
     

Få en gratis vurdering av din helsetilstand

Du er velkommen til å ta kontakt for en gratis vurdering av din helsetilstand. Skriv ned dine symptomer og plager, så får du et forslag til en behandlingsplan. Du kan også avtale en gratis konsultasjon over tlf. diana@arenahelse.no

Ta kontakt med oss

Share This: