Stadig flere utvikler allergi for forskjellige typer muggsopp. Mange har muggsopp i huset sitt uten å vite om det. Har du utslag på denne testen, anbefales det å få sjekket huset for muggsopp. De som sliter med astma og luftveisplager, kan ha spesielt god nytte av en muggsopp test. Har du andre allergier, er det større sannsynlighet for at du også kan ha muggsopp allergi.

De som har muggsopp allergi er overfølsom for sporene og mykotoksinene – giftene – som muggsoppen gir fra seg. Ettersom sporene er luftbårne, får vi dem først og fremst i oss gjennom luften vi puster inn, noe som fører til plager i luftveiene. Symptomene som forekommer ved muggsopp allergi er vanlig også ved andre allergier, og derfor kan det være vanskelig å koble dem til akkurat innemiljøet.

Få en gratis vurdering av din helsetilstand

Du er velkommen til å ta kontakt for en gratis vurdering av din helsetilstand. Skriv ned dine symptomer og plager, så får du et forslag til en behandlingsplan. Du kan også avtale en gratis konsultasjon over tlf. diana@arenahelse.no

Ta kontakt med oss

Share This: