Alle våre tester kan også brukes på barn fra 3 mnd alder.

Barn har et meget aktivt immunforsvar og har ofte raskere bedring når man starter på diett enn voksne.
Barn som sliter med eksem bør testes for mat intoleranse i første omgang. Man kan i tillegg teste de for mat allergi om det er mistanke om dette.

Er barnet ditt stadig forkjølet og snørrete?
Da bør man teste barnet for allergi. Slike plager kan komme av både pollen allergi på våren og helårs allergi som kommer av støv, dyr og mat.

Barn som har astma plager bør også sjekkes for mat intoleranse. Om barnet har ubehandlede mat intoleranser, kan dette påvirke immunforsvaret og gi mer plager i luftveier og pust. Noen barn blir også mer slimete av visse matvarer. Det er viktig å utrede og fjerne mat og andre allergener som drar ned immunforsvaret.

Små barn og babyer som ikke vil sove om natten bør utredes for mat intoleranse. Mange av disse barna våkner fordi de har smerter og ubehag i magen. På dagtid er barnet i aktivitet og «glemmer» slike mindre plager, men på natten når alt er stille kjennes ubehag og smerter alltid verre ut. En baby som har litt ubehag i magen vil som regel sovne på kvelden for så å våkne opp igjen og ha problemer med å roe seg og sovne igjen. Dette er slitsom for både foreldrene og barnet.
Babyer med kolikk bør utredes for mat intoleranse.

Barn som sliter med sengevæting anbefaler vi at sjekkes for matintoleranse.

 

Les mer om matintoleranse               

 

 

 

 

 

 

   

 

 

Share This: