Gir deg veiledning og motivasjon, sammen finner vi løsningene

Coaching er for mange et godt alternativ til psykolog. De fleste syntes det er lettere og enklere å ta kontakt med en coach, man trenger heller ikke henvisning fra lege.

Bor du langt unna eller har utfordringer med å komme til oss? Bestill gjerne telefon coaching. Det er like effektivt! Mange med angst, depresjoner, smerter og andre utfordringer syntes det er godt å kunne ta en prat, mens de sitter trygt i sitt eget hjem. Nesten halvparten av våre kunder benytter seg av tlf coaching. Vi hjelper deg der du er, og på den måten du trenger. Velkommen

Noen ganger stopper livet litt opp. Vi blir frustrert, lei oss, sint og oppgitt. Da er det godt å kunne prate med en som kan hjelpe deg å se veien videre. Coaching inviterer til å reflektere over det livet du lever, vurdere mål, identifisere dilemmaer og gjennomføre tiltak.
Finne ut hva DU trenger for å komme videre.

Coaching kan hjelpe deg å løse spesifikke problemer og tilby nye ideer. Se problemstillingen fra en annen vinkel. Læremetoden skreddersys til ditt akutelle tema. Dette gir deg mer konkret hjelp og entusiasme til å endre kurs. Coaching er en reise som vi drar på sammen, slik at du kan nå ditt mål. Det er egentlig to reiser som foregår samtidig. Gjennom den indre reisen blir vi mer kjent med oss selv og våre egne talenter, verdier og styrker. Gjennom den ytre reisen, blir vi mer kjent med de muligheter som omgivelsene og livet inviterer til. Uansett problemstilling og mål, drar vi på reisen sammen.

Å forstå egen smerte er veien til videre vekst. Coachen møter deg der du er i livet, på dine premisser og behov. Lytter og stiller spørsmål uten å dømme. Vi jobber med å belyse og bevisstgjøre tanker og følelser. Dette må til for at man skal kunne forstå seg selv, slik at man kan lage en varig endring.

Tips til problemstillinger coaching kan hjelpe deg med

 • Øke selvfølelsen: Styrke ditt indre bilde av deg selv. Kanskje du er for streng med deg selv. Har for høye krav, slik at ting aldri blir bra nok. Lær å like deg selv, få indre frihet og lev det livet du ønsker.
 • Bli tryggere i deg selv: Syntes du det er vanskelig å ta valg?  Er du redd for konsekvenser?  Jo tryggere du er på deg selv, jo lettere er det å ta valg.
 • Løse konflikter privat og på jobb: få klarhet i hva konflikten består av, og hvordan du ønsker den skal løses. En coach kan også være med og «megle» mellom deg og den du har konflikt med. Det kan være i jobb, med venner eller når du skal gjennom en skilsmisse.
 • Sinnemestring: Lær å ta kontrollen over egne følelser.
 • Forbedre sosiale ferdigheter : Bli tryggere med dating, sosiale sammenkomster og å holde foredrag.
 • Stress mestring Få hjelp med å kartlegge hva stress er for deg, og hva du kan gjøre med det.
 • Øke motivasjonen : På viktige områder i livet ditt, jobb, skole og forhold
 • Nå dine mål : Sett tydelige mål og nå dem
 • Hjelp med vekt reduksjon: Gå ned i vekt og bli der. Holde vekten handler om følelser og å forstå eget spise mønster.
 • Uvaner og avhengihet : Få hjelp med å bryte dårlige vaner. feks overspising, røyking, høyt alkohol inntak, narkotika.
 • Ensomhet og savn : hvordan lære å takle ensomhet, samlivs brudd, sorg og tap.
 • Vi tilbyr også par terapi, samt foreldre og barn/ungdom coaching

Få en gratis vurdering av din helsetilstand

Du er velkommen til å ta kontakt for en gratis vurdering av din helsetilstand. Skriv ned dine symptomer og plager, så får du et forslag til en behandlingsplan. Du kan også avtale en gratis konsultasjon over tlf. diana@arenahelse.no

Ta kontakt med oss

Share This: