Reconnection kobler deg til ditt høyere selv og gjør deg hel

Opprinnelig var meridian /akupunktur linjene på kroppen, forbundet med nettet av linjer som omslutter vår planet. Dette nettverket fortsetter utover for å forbinde oss til et enda større nettverk og resten av universet. Over tid har vi blitt koblet av fra disse linjene. Hver kropp har et sett med energi-linjer og punkter. Selv om de nå bare er rester av hva de engang var, fungerer disse linjene og punktene fremdeles som våre koblingpunkter. En kanal som muliggjør kommunikasjon og utveksling av energi, lys og informasjon.
Dette gjør oss i stand til å finne tilbake til vår egen essens, og slik kunne utvikle oss til den vi er ment å være. Vi kan da finne vår balanse.

Reconnection gjøres bare en gang i livet

Det vekker ditt unike potensiale gjennom denne fantastiske utvekslingen av energi. De som mottar The Reconnection kan ofte se frem til et tydeligere liv. Ofte oppdager de sin livsoppgave, ser nye retninger, evner og muligheter som er tilgjengelig for dem. Noen beskriver The Reconnection som en «livs-optimaliserende prosess». «Du kan oppleve livet sterkere og klarere etterpå»  En fantastisk måte å finne seg selv på. 

Dette er noe annet enn reconnective healing, som man med fordel kan utføre flere ganger.

Sertifisert og godkjent utøver av The Reconnection og Reconnective healing

Share This: