Healing betyr å gjøre hel

Healing finnes i mange former og har vært praktisert i alle kulturer siden forhistorisk tid. Healing blir til pga høyfrekvent energi og er en naturlig behandling. Reconnective healing jobber med de høyeste energi frekvensene og kan ha en dyp effekt på både fysiske, psykiske og emosjonelle plager.

En healer fungerer som en katalysator for denne energien, tar opp energi og sender det videre til klienten som trenger det.

Reconnective healing balanserer også energifeltet ditt. Med dagens høye tempo, stress og krav skal det godt gjøres å være i naturlig balanse. De fleste av oss vil føle at ikke alt er på plass. Noen sliter med fysiske plager: smerter, betennelser, høyt blodtrykk og skader. Andre har uro, angst, depresjoner og mentale lidelser. Mange føler de har lite energi og overskudd. Når kroppen velger å sette ned energien, er det en ubalanse på gang. Da har vi gått med plager over lengre tid, bevisst eller ubevisst.
Å ta fra oss energien er kroppens måte å si i fra på. Det er da på tide å søke hjelp.

Reconnective healing er unik. Den jobber på en høyere frekvens og kan virke på både kropp og sjel. Healing behandler hele deg. Den setter i gang en prosess som fortsetter å jobbe lenge etter at behandlingen har funnet sted.

 

Healing kan tilbys både fysisk på klinikken og som fjern healing. Bestill time diana@arenahelse.no 
Energi kan sammenlignes med en radiobølge. Denne kan enkelt reise over store avstander. Derfor er fjernhealing like effektivt som vanlig healing  

 

Erfaring fra en kunde, Jan Magne

"Jeg hadde kommet til et punkt i livet hvor jeg kjente at energien i kroppen var på et lavmål. Jeg fant Arena Helse og fikk time. Den første healingen var en virkelig flott opplevelse. Jeg kjente energien strømme gjennom kroppen. Det prikket i bena og opp i hårroten. Jeg ble varm i hele kroppen og kjente at det gjorde godt. Det var som om «batteriet» mitt ble ladet opp igjen. Humøret bedret seg betraktelig, jeg orket mer på jobben og jeg så mye lysere på livet. Healing i kombinasjon med homeopati medisinen ga meg et skikkelig «løft». Jeg kan med hånden på hjertet si at healingen jeg har fått hos Arena Helse har gitt en god, positiv og langvarig effekt.        Jeg kan på det varmeste anbefale andre å ta slike behandlinger"

 

Har du behov for å rense huset ditt for dårlige energier?

Hus Rens tilbys for de som bor i nærheten av Drammen (innen en times kjøretur)
Ta kontakt og bestil tid på mail:  diana@arenahelse.no 

 

 

Share This: